CADELOTTA

Naše usluge

Limfna drenaža

Ručna limfna drenaža oblik je vrlo lagane masaže koja potiče protok limfe u tijelu.
Vaš limfni sustav olakšava uklanjanje viška vode, otpada, toksina i stranih tvari iz tkiva vašeg tijela. Također je odgovorna za identificiranje, zadržavanje i uništavanje mikroorganizama koji proizvode bolest u tijelu.

 

Medicinska masaža

Tretmanom medicinske masaže otklanjaju se bolovi u mišićima ili zglobovima pojedinog dijela tijela (leđa ili određenog dijela ekstremiteta).

 

Masaža lica

Masaža lica je brz i učinkovit tretman koji potiče cirkulaciju, djeluje na toniranje lica i zaglađuje kožu. Masaža lica pomaže poboljšati stanični metabolizam, kožu čini čvršćom i zategnutijom.

Masaža stopala

Naša stopala svakodnevno su pod velikim pritiskom. Ne samo da nose tjelesnu težinu, već ih često dodatno opterećujemo dodatnim aktivnostima, čineći ih da na kraju dana budu natečeni i umorni.

Termo Deka

Bolovi u svakodnevnom životu stvaraju i ometaju kretanje i udobnost mišića.
Neki od nas su dosegli kritičnu razinu stresa i / ili toksičnosti i nemamo energije za detoksikaciju ili popravak tijela.

Body wrapping

Body wrapping je izuzetno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih naslaga i tjelesnog obujma. Sa terapijama poboljšavamo i celulitno stanje, pojavljivanje strija i izgled kože.

Maderoterapija

Maderoterapija, terapija drvenim valjcima, popularna kao masažna tehnika kojom se uspješno uklanja celulit i sprječava njegov izgled.

Presoterapija

Presoterapija regenerira i pospješuje funkcionalnost limfnih žila, kapilara i zalistaka i odvod bjelančevina i vode iz    međustaničnog prostora smanjuje edem jer odvodi štetne tvari u limfne čvorove, vene pa do bubrega koji će ih putem mokraće izbaciti iz organizma.

Javite nam se

Počastite se našim tretmanom

Pin It on Pinterest

Share This